Prisvärd städfirma i Göteborg

Prisvärd städfirma i Göteborg

Letar du efter flyttstädning i Göteborg ? Att boka din flyttstädning med Anettes Flyttstädning Sverige AB kommer att minska stressen efter en svår och tidskrävande flytt. Oavsett om du är pensionär eller student så är vi den mest plånboksvänliga städfirman i Göteborg. Att anlita en städfirma för att göra din flyttstädning är ingen lyx nu för tiden. Många städfirmor i och runt Göteborg har pressade priser och kan göra all städning till överkomliga priser.

Önskas prisvärd städtjänst- då är vi rätt städfirma

Flyttstädning i Göteborg är en av våra mest populära tjänster. När du lämnar över bostaden till nästa ägare ser vi till att din bostad är ren, välstädad och luktar fräscht. Att anlita en städfirma för att flyttstäda din bostad har många fördelar. Du sparar värdefull tid och kan koncentrera dig på ditt nya hem. Lämna över en ren och väldoftande lägenhet, villa eller bostadsrätt till den nya ägaren/hyresgästen.

Superba städtjänster

När du anlitar vår städfirma garanterar vi alla våra tjänster. Oavsett var i Sverige du behöver städhjälp är det bara att boka hos oss. Vi erbjuder städtjänster i hela Göteborg med omnejd. Vi återkommer till dig med en offert så snart som möjligt. Om du bokar med oss ​​senare kommer vi att informera dig om det exakta städdatumet och skicka en bokningsbekräftelse till dig. Om du redan har fått en offert och vill boka en städtjänst kan du boka direkt via bokningsformuläret via länken som finns i offerten. Du kommer att få ett e-postmeddelande med all information om din bokning. Läs igenom bokningsbekräftelsen för att se till att alla uppgifter är korrekta. Kontakta oss om det finns några ändringar. Vi kommer att anpassa städningen efter dina önskemål.

Värt att veta innan städdagen

Det är allmänt en arbetsdag att städa huset, men innan det planerade städdatumet bör du se till att bostaden är tömd och att kyl och frys är urkopplade, avstängda och fria från is. Om det finns möbler kvar i lägenheten eller huset ska du lämna ca 1,5 meter arbetsutrymme runt väggar och fönster. Gamla skador måste registreras innan städningen påbörjas. Fönster som inte går att öppna utan risk för skador kan endast rengöras från insidan. Klistermärken, tejprester och färgstänk på ytor och fönster får inte hanteras i flyttstädningen på grund av risken att ytorna skadas. Tak och väggar ska dammas och målade ytor torkas av med en lätt fuktad trasa. Vid städning krävs tillgång till el och vatten. Alla rengöringsmedel och utrustning som krävs för städning tar vi med oss. Om städobjektets skick avviker från den normala uppfattningen om smuts, t.ex. en extremt smutsig spis där kemikalier måste stå länge eller där skrubbning tar lång tid, kommer kunden att kontaktas innan arbetet påbörjas och en lämplig avgift kommer då att avtalas innan städning fortskrider.

Städgaranti och kvalitet

Garanterad kvalitet och renlighet. Flyttstädning är en av våra mest populära tjänster. Du kan också göra en bokning för vår flyttningstjänst. Vår garanterade städning ger dig sinnesfrid och är ekonomiskt fördelaktigt, då våra priser är prisvärda. Att boka städning med oss ​​har många fördelar. Allt från kostnadsfria offerte till enkla bokningar. Vi gör det enkelt för dig att boka den städning som bäst passar dina behov. Vi vet att det finns många olika behov när du flyttar och skräddarsyr våra tjänster efter just dina behov. Därför erbjuder vi en trygghet och prisvärd flyttstädning så att du kan tänka på annat. Städningen är garanterad i 7 dagar.

Därför ska du kontakta vår städfirma

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare