Att spara pengar och miljön med begagnade mobiltelefoner från Telestore.se: Smarta köpvalet

Varför välja begagnade mobiltelefoner

När du köper en begagnad mobil hos Telestore.se får du inte bara en kostnadseffektiv lösning, men bidrar även positivt till miljön. Telestores noggranna process för kvalitetssäkring säkerställer att varje enhet är redo för återanvändning.

Miljöfördelarna med att återanvända mobiler

När du väljer en begagnad mobil, bidrar du till minskad miljöpåverkan. Färre resurser krävs för tillverkning av en ny enhet, vilket innebär att mindre avfall genereras och naturliga resurser bevaras. Återanvändning av mobiltelefoner stödjer en cirkulär ekonomi där produkter och material får nytt liv istället för att sluta som avfall.

Kostnadsbesparingar vid köp av begagnade mobiltelefoner

Ekonomin spelar en stor roll i valet av mobiltelefon. Genom att köpa en begagnad mobil från Telestore kan du spara upp till 50% jämfört med priset på en ny telefon. Detta gör att du kan få tillgång till teknik och funktioner från högre prisklasser utan att det ska kosta en förmögenhet.

Telestores process för kvalitetssäkring av begagnade mobiler

Telestore tar kvalitet på största allvar. Varje begagnad mobil genomgår en omfattande kontrollprocess innan den säljs. Telefonens:

  • Yttre skick: Visuella defekter kontrolleras för att säkerställa att mobilens utseende lever upp till förväntningarna.
  • Funktion: Alla funktioner testas, från kamera till batteri, för att säkerställa att telefonen fungerar som den ska.

Genom denna process kan du vara trygg i att din begagnade mobil inte bara är mer prisvärd, men också pålitlig och kvalitetssäkrad.

Att hitta rätt begagnade mobil hos Telestore

Att välja en begagnad mobil från Telestore kan vara ett ekonomiskt och hållbart val. För att göra det rätt finns det aspekter du bör överväga.

Guide för att välja rätt modell av begagnad iPhone

För att hitta den begagnade iPhone som bäst passar dina behov hos Telestore, börja med att fastslå vilken modell och vilka funktioner som är viktigast för dig. Välj mellan senaste modellerna som iPhone 14 och iPhone 15 eller äldre, väl fungerande versioner som iPhone 13-serien. Telestore erbjuder olika prisklasser beroende på modell och skick, vilket gör att du kan hitta en telefon som passar din budget.

Fördelarna med iPhone 13 och 13 mini

iPhone 13 och iPhone 13 Mini erbjuds hos Telestore till reducerade priser med olika skick och batterihälsa. Väljer du en iPhone 13, får du en balans mellan prisvärdhet och hög prestanda, medan iPhone 13 Mini erbjuder dessa förmåner i ett mer kompakt format. Här är några aspekter att notera:

  • iPhone 13: Från 6 490 kr
  • iPhone 13 Mini: Från 4 090 kr
  • Batterihälsa anges tydligt för varje enhet

Att bedöma skick och funktion hos begagnade iPhones

När du köper en begagnad iPhone från Telestore är det viktigt att du noggrant bedömer telefonens skick och funktion. Telestore kategoriserar sina telefoner efter kosmetiskt tillstånd – från ‘Helt ny’ till ‘Okej’. Varje telefon kommer med en angivelse av batterihälsan, vilket är en viktig faktor att beakta för att säkerställa telefonens livslängd och pålitlighet. Telestore erbjuder dessutom 12 månaders garanti, för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp.

Kundservice och leverans

När du köper en begagnad mobiltelefon från Telestore.se kan du räkna med en smidig köpprocess och effektiv leverans.

Köpprocess och betalningsalternativ

När du valt din begagnade iPhone eller Samsung hos Telestore.se kommer du erbjudas flera betalningsalternativ. Du kan betala direkt online eller välja att dela upp betalningen över tid. Telestore.se använder sig av Klarna, vilket ger dig flexibilitet och säkerhet i din transaktion.

  • Direktbetalning: Betala hela beloppet direkt vid köp.
  • Delbetalning: Sprid kostnaden över flera månader.

Telestores köpprocess är designad för att vara enkel och tydlig, och du guidas steg för steg genom betalningsprocessen.

Leverans och posthantering

Efter genomförd betalning påbörjas leveransen av din produkt. Telestore.se strävar efter att hålla leveranstiderna korta. När din order har behandlats och förberetts för frakt, kommer den att skickas till dig via pålitliga post– och leveranstjänster.

  • Snabb leverans: Telestore.se skickar din telefon snabbt efter att köpet är bekräftat.
  • Leveransinformation: Du kommer få detaljerad information om din leveransstatus via e-post.

Med Telestores effektiva system för leverans och posthantering kan du förvänta dig din begagnade mobiltelefon inom angiven leveranstid.