SÅ FUNGERAR DET

TRE ENKLA STEGDet är enkelt att sälja mobilen till oss. MobilPengar är en av de ledande aktörerna inom mobiltelefon återvinning.

Det är enkelt, smidigt och avgiftsfritt att sälja din mobiltelefon till oss. Du gör inte bara miljön en tjänst utan du tjänar också pengar på att sälja mobilen till oss.

Omvandla din gamla mobil redan idag och ha pengarna på kontot inom 30 bankdagar från det att vi tagit emot din mobiltelefon.

1. Beställ hem ett mobilbrev

Det är enkelt att sälja mobilen till oss. MobilPengar är en av de ledande aktörerna inom mobiltelefon återvinning.

Steg 1, beställ hem ett paket.

2. Posta tillbaka avtal och mobil

Vi kommer att tillhandahålla ett vadderat kuvert och en adressetikett till dig. Lägg den gamla mobiltelefonen som du vill sälja i kuvertet och lämna in hos ditt närmaste postombud för frankering.

Steg 2, posta tillbaka din mobil.

3. Pengarna kommer till kontot

När vi väl har testat och bekräftat att din gamla mobiltelefon uppfyller våra regler och villkor kommer vi överföra din betalning efter 3 bankdagar. Det är inte svårare än så att sälja en gammal mobiltelefon med MobilPengar.

Steg 3, få betalt till ditt konto.
Prev button
Next button

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅTa bort eventuella lösenord så att mobilen kan startas av oss.

Ta bort SIM och eventuella minneskort ur mobiltelefonen.

Ladda batteriet innan du skickar in din mobil till oss.

Vara noga med att radera e-post, kontakter och eventuella anteckningar, kalendern etc.

Logga ut från iCloud/Google. Är enheten inte borttagen och du vill ha tillbaka enheten får du betala 199 kronor när du hämtar ut den. (Självkostnad för frakt).

Accepterar du inte vår värdering får du vilja om vi ska skicka tillbaka telefonen kostnadsfritt (då tar vi inget ansvar för frakten), eller om vi ska skicka det försäkrat mot en kostnad om 199 kronor. (Självkostnad för frakt).

Har vi inte fått något svar inom 90 dagar efter värderingen återvinns din telefon på ett miljövänligt sätt och går då inte att få någon ersättning för. Det går då heller inte att få tillbaka telefonen.