Vi återvinner din mobil

- och du får pengar på kontot!

Allt är helt avgiftsfritt.

  Få upp till 3000:- för din mobil
 
 

Om Mobilpengar

MobilPengar är ett varumärke som ägs av Pantaluren AB (publ) som drivs av erfarna mobilhandlare. Mobilpengars verksamhetsområde är köp och försäljning av mobiltelefoner.

 

Vi köper stora mängder mobiltelefoner av konsumenter och företag.

Mobilpengar ingår i koncernen med det kända varumärket Stureguld.

 

De mobiltelefoner vi köper säljer vi vidare på den internationella marknaden. Målet är att bli en av de största mobilköparna i Sverige. MobilPengar var först i Sverige med möjligheten att kunna sälja sin mobiltelefon över Internet.

 

Vår storlek innebär trygghet för dig som kund. Tack vare de stora volymerna och vår effektiva verksamhet kan vi erbjuda konsumenterna ett konkurrenskraftigt pris.

 

Genom vår tjänst MobilPengar kan konsumenten beställa ett MobilPaket via SMS eller på vår webbplats. Med paketets hjälp kan mobilerna sändas till MobilPengar på ett enkelt, tryggt och avgiftsfritt sätt.

 

Dessutom får kunden inloggningsuppgifter till vår webbplats, där han eller hon kan följa hela värderings- och försäljningsprocessen. Våra processer är snabba och finslipade, och vi betalar ut pengarna inom 30 arbetsdagar från att vi tagit emot försändelsen.

 

Vi har planerat vår verksamhet i enlighet med konsumentombudsmannens riktlinjer och lämnar hundraprocentig nöjdhetsgaranti för vår tjänst.

Vi verkar också i samarbete med myndigheterna, till exempel polisen. Vi kan ge relevanta myndigheter inloggningsuppgifter till vårt system, så att de kan kontrollera och övervaka om föremål som har anmälts försvunna har levererats till oss. Den teknik vi använder ökar transparensen och möjliggör en enkel och uppdaterad myndighetsövervakning.

 

Vår storlek är din trygghet. Var noggrann när du säljer din mobil, och tänk på att andra mindre seriösa aktörer försöker kopiera vårt varumärke, namn och affärsidé. MobilPengar är originalet och ingen blek kopia.

 

Jämför alltid pris och villkor innan du bestämmer vem som ska få köpa din mobiltelefon.

 

MobilPengar  - Företaget som gör Mobiltelefoner Till Pengar!

Beställ ditt mobilpaket här
 
Mobilpaketet är gratis och innehåller avtal samt  kuvert att skicka in din mobil i.